Mozaika Pasta Malzemeleri
450 qr pötibör biskvit
1 su stəkanı şəkər tozu
1 su stəkanı süd
125 qr marqarin (1/2 paket)
3 şorba qaşığı kakao
1 portağal qabığı rəndəsi
1 qəhvə fincanı irice qıyılmış fındıq
Mozaika Pasta TarifiMargarini kiçik bir sous qabına alın və əridin. Südü böyük bir kâseye alın. Şəkəri əlavə edin və eriyinceye qədər qarışdırın. Ərinmiş yağ ilə kakaoyu da əlavə edin və yenə qarışdırın. Biskvitləri qıraraq qarışığa əlavə edin. Portağal qabığı rəndəsi ilə fındıkları da əlavə edin. Bütün vəsaiti yaxşıca qarışdırın və alüminium folqa üzərinə götürərək piramida ya da roll şəkil verin. 4-5 saat müddətlə soyuducuda gözlətdikdən sonra, alüminium folyoyu açın və dilimleyerek xidmət edin. Mozaika tortu soyuducuda bir neçə gün müddətlə saxlaya bilərsiniz.