Ərzaqlar: 325 qr un 170 qr yağlı pendir 230 qr kərə yağı 2 x/q şəkər Duz Zövqə görə cem, və ya qatı mürəbbə Şəkər pudrası
Hazırlanması: Yağlı pendir (mən smetan istifadə edirəm), yumşalmış kərə yağı, şəkər və duzu qarışdırıb mikserin orta sürəti ilə qarışdırırıq. Sonra sürəti azaldıb unu əlavə edirik. Əl ilə xəmir yoğururuq . Xəmiri 3mm qalınlığında yayırıq bə 6*6 sm ölçüdə kvadrat formada kəsirik. Hər kvadratın ortasına 1 ç/q hər hansı bir (zövqə görə) cem və ya qatı mürəbbədən qoyuruq. Bir-birinə əks olan küncləri səliqə ilə birləşdiririk. Peçenyələri perqment kağızı sərilmiş soba nimçəsinə düzürük və əvvəlcədən 175 C dərəcə qızdırılmış sobada təxminən 12 dəqiqə bişiririk. Hazır peçenyelər tam soyuduqdan sonra üzərinə şəkər kirşanı səpirik.