Tərkibi:
1 ədəd yumru pandispanya keksi (2 dilim)
2,5 su stəkanı süd kremi
5 yemək qaşığı vişnə suyu
4 ədəd banan
Hazırlanması:
1. Bananları dilimləyin.
2. Süd kremini geniş bir qaba alıb qatılaşana qədər çırpın, vişnə suyunu əlavə edib təkrar çırpın.
3. Pandispanya keksin ilk dilimini yumru bir qaba alın, vişnəli kremin üçdə birini pandispanyanın arasına qalanını da üzərinə sürmək üçün ayırın.
4. Kremi gözəl bir şəkildə yayıb, dilimlediğiniz banan dilimlərini düzün.
5. 2 parça pandispanya kekini üzərinə bağlayın sonra qalan kremi üzərinə yayın.
6. Banan dilimləri ilə bəzəyin.
Qeyd: Esmer şəkər tozunu tavada əridib karamel halına gətirin yemək qaşığı ilə tortun üzərinə gəzdirib, xidmət edə bilərsiniz.
Nuş Olsun!