3 su stəkanı portağal suyu (təzə sıxılmış hazırda olur) 3, 5 yemək qaşığı nişasta Yarım çay stəkanı şəkər
Puding:
1 litr süd 1 su stəkanı toz şəkər 3 yemək qaşığı un 3 yemək qaşığı qarğıdalı nişastası 1 paket vanil
Hazırlanması:
Qazana portağal suyu, toz şəkər və nişasta qoyulub qarışdırılır. Tünd bir konsistensiyaya gəlincə gözlədilmədən isladılmış qəlibə bərabər şəkildə tökülər. Muhallebisi üçün bütün vəsaitlər qazana qoyularaq tünd bir konsistensiyaya gələnə qədər qarışdırılır. Puding də gözlədilmədən qəlibə bərabər şəkildə tökülər bir az soyuduqdan sonra soyuducuda 1 gecə gözlədilər.