Bilgi:
Lunar.az Informasiya Portali...

  • Şənbə   19 dekabr 2020   23:20:12  
Qırmızı bibərli xam sous

Qırmızı bibərli xam sous

Qırmızı bibərli xam sous

TƏRKİBİ:

Hazırlanması:

Bibərlər təmiz yuyulur və təmizlənir.
Yuyulmuş bibərlər doğranılır, ət maşınının xırda gözündən keçirilir.
Duz əlavə edilib qarışdırılır.
Yaxşı qarışdırılır ki duz tamam ərisin. Sterilizə edilmiş bankalara ( bankalar tam quru olmalıdır ) yığılır.
Qapağı sıx bağlanıb soyuducuda və ya sərin zirzəmidə saxlamaq olar.

Nuş olsun!









İnformasiya
Qonağ qrupunda olanlar istifadəçilər bu Xəbəra şərh əlavə edə bilməz.
Sponsorlu Bağlantılar
  • ÇOK OXUNAN
  • YENİ