Tərkibi:
400 qram un,
200 qram xama,
125 qram kərə yağı,
200 qram qoz,
175 qram şəkər tozu,
35 qram bal,
2,5 qram darçın,
1 yumurta sarısı
Hazırlanması:
Kərə yağı 15 dəqiqə çalınır, xama əlavə edilib yenə2 dəqiqə çalınır.Sonra buna un,duz, maya qatılıb xəmir yoğruulur. Xəmir özünə gəlincə iç hazırlanır.bunun üçün qoz tavada azca qovrulur,sonra badam maşınından keçirilir,üstünə şəkər tozu, bal və darçın tökülüb qarışdırılır.xəmir 300 qramlıq kündələrə bölünüb 5 mm qalınlığında yaylım. Üstünə 200 qram iç səpilir və rulet formasında bükülü üstünə yumurta sarısı sürülüb 190-200 dərəcə temperaturda 35-40 dəqiqə bişirilir