125 qr marqarin 1 çay stəkanı dur yağ 2 qaşıq qatıq 1 stəkan pudra şəkəri 1 qabartma tozu, 1 vanil 1 ədəd yumurta aldığı qədər un içinə şokalad krem
Hazırlanması:
Əvvəl verilən bütün xəmir vəsaitləriylə qulaq məməsi halına gələnə kimi bir xəmir yoğurun.
Bu xəmirdən kiçik yumru xəmirlər qopardın və mərdanə köməyiylə açın.Bir çay qaşığı qədər krem şokoladı xəmirin bir kənarına qoyun və xəmirin digər yarısını üzərinə bağlayın su stəkanını üzərinə basdırın. Mən stəkanla kəsdim üst tərəfi onsuz da yapışır. Nimçəyə sıra ilə düzün və isidilmiş sobada yüngül qızarana qədər bişirin.