4 ədəd sosiska
1 ədəd kiçik boy quru soğan
1 şorba qaşığı dolusu marqarin
1/2 xörək qaşığı tomat pastası
1 su stəkanı kaşar pendir rəndəsi
kifayət qədər biber
Bütün yufkayı siqaret böreği sarar kimi saralım .
Sonra dörd barmaq genişliyində kisəlidir və açaq .
Əlimizdə 4 barmaq genişliyində , uzun zolaqlar halında kövrək parçaları olacaq.
Onları bir kənara qoyaq dursun .
Sıra gəldi içinin hazırlığına , sosisleri incə incə kıyalım .
Rendelediğimiz quru soğanı marqarin yağının içində pembeleştirin.
Sosiskaları əlavə edib yaxşıca kavuralım.
Sosisler kavrulunca yarım şorba qaşığı tamat əlavə edib bir az daha kavuralım.
Ocaqdan endirib kifayət qədər qara bibər səpib yaxşıca qarışdıraq .
Yufkaların ucundan 3 barmaq boşluq buraxıb 1 şirin qaşığı sosis və arzu etsəniz 1 şirin qaşığı kaşar pendiri rəndəsi qoyub yufkayı tilsim şəklində qatlayıb ucunu yapıştıralım .
Hər bir böreği soyuq su dolu bir qaba batırıb çıxaraq.
Suyunu süzüb , qızğın maye yağda kızartalım . Asan gəlsin.