Bilgi:
Lunar.az Informasiya Portali...

  • Şənbə   19 dekabr 2020   23:20:12  
Suzananın mətbəxindən : "Ən xeyirli piröjna-Xurma topları"

Suzananın mətbəxindən : "Ən xeyirli piröjna-Xurma topları"

Suzananın mətbəxindən : "Ən xeyirli piröjna-Xurma topları"



Ərzaqlar:
20 ədəd yumşaq xurma
1 su st. qoz ləpəsi(qırılmış)
1 çay qaşığı darçın tozu
10 ədəd nazik peçenye

Hazırlanması:
Xurmaları yuyub qurulayın. Xırda-xırda doğrayın.
Üzərinə qırılmış qoz ləpəsini, darçın tozunu və peçenyeləri əzib tökün.
Bütün bu ərzağı birlikdə yoğurun.
Qarışımdan qoz böyüklüyündə parçalar alıb yuvarlaq şəkil verin.
Hazırladığınız bu topları kakosa, xırda qırılmış qoz ləpəsinə ,yaşıl fıstığa bulayın.

NUŞ OLSUN.

QEYD:Xurmanı isti suda 5 deqiqə qaynadıb əzərək də qata bilərsiniz.
Amma çiy daha faydalıdır.Yumşaq xurmalardan istifadə edin.








İnformasiya
Qonağ qrupunda olanlar istifadəçilər bu Xəbəra şərh əlavə edə bilməz.
Sponsorlu Bağlantılar
  • ÇOK OXUNAN
  • YENİ