Söhbət otağı
Söhbət otağı
Söhbət otağı
loading...
Umac halvasının hazırlanması - RESEPT
Umac halvasının hazırlanması - RESEPT
loading...
Lunar.az xəbər verir ki, halvanın müxtəlif növləri var. Onlardan biri də umac halvasıdır. Resepti təqdim edirik.

Lazım olan ərzaqlar:

1 kq un
1 çimdik duz

1 kq kərə yağı
Su
Şərbət üçün:

1 l su
800 q şəkər tozu
1 x/q sarıkök

Zövqə görə, darçın

Hazırlanmasına gəldikdə şərbəti bişirmək üçün 1 l suya 800 q şəkər tozu və 1 x/q sarıkök töküb qaynadın. Unun üzərinə su səpib əlinizlə ovxalayın, umac hazırlayın. Sonra onu sürtgəcin xırda gözündən keçirin. Ələyib ununu çıxarın, quru dəsmalın üzərinə sərib qurudun.
1 kq kərə yağını əridin, umacı qaynar yağın içərisinə töküb taxta qaşıqla tez-tez qarışdırın. Umac sarı-qızılı rəngə çalanda üzərinə qaynar şərbət tökün. Qarışdırıb altını söndürün. Bişən halvanı həm boşqaba yayıb üzünü naxışlaya, həmçinin paxlava kimi doğraya bilərsiniz.
//metbuat.az


loading...
loading...
(səs: 0)
Şərhlər: 0
Baxılıb: 952
PAYLAŞ
loading...
loading...





  • Foto.Lunar.az
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Qonağ, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
    Reklam
    Xəbər lenti HAMISI

    Musiqi HAMISI

    HAMISI Ən çox oxunanlar

    Reklam
    loading...
    Səsvermə
     

    Ən çox hansı mövzuya aid xeber xoşlayırsız


     
     

    Рейтинг@Mail.ru

    Məlumatlardan istifadə zamanı www.Lunar.az-a istinad edilməsi vacibdir. Sayt bütün brauzerlər ilə tam dəstəklənir.
    Copyright © 2016-2017. Bütün hüquqlar qorunur!