Söhbət otağı
Söhbət otağı
Söhbət otağı
loading...
Portağallı peçenyeni BELƏ HAZIRLAYIN
Portağallı peçenyeni BELƏ HAZIRLAYIN
loading...
Çayla içmək üçün bəzən dadlı bir şirniyyata ehtiyac duyuruq. Lunar.az sizə evdə hazırlaya biləcəyiniz ləzzətli portağallı peçenye reseptini təqdim edir.



Lazım olanlar:



125 qr kərə yağı

1 stəkan şəkər tozu

1 yumurta

2 yemək qaşığı qatıq

1 portağalın qabığı

1 stəkan portağal suyu

1 çay qaşığı soda

4 stəkan un


Üzəri üçün: 2 xörək qaşığı şəkər tozu



Hazırlanması:



Otaq temperaturunda əridilmiş yağı və şəkər tozunu qarışdırın. Yumurta, qatıq, rəndələnmiş portağal qabığı, portağal suyu və sodanı əlavə edin və qarışdırmağa davam edin.
Yavaş-yavaş un əlavə edib, yapışqan olmayan bir hala gətirin.

Əldə etdiyiniz xəmirdən orta böyüklükdə toplar düzəldin. Soba qabına yağlı kağız sərin və hazırladığınız portağallı peçenyeləri aralarında boşluqlar buraxaraq düzün. Peçenyelərin üzərinə şəkər tozu səpin. Əvvəlcədən 170 dərəcədə qızdırılmış sobada portağallı peçenyeləri bişirin.



Nuş olsun!


loading...
loading...
(səs: 0)
Şərhlər: 0
Baxılıb: 280
PAYLAŞ
loading...
loading...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.


Foto.Lunar.az
Информация
Посетители, находящиеся в группе Qonağ, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Reklam
Xəbər lenti HAMISI

Musiqi HAMISI

HAMISI Ən çox oxunanlar

Reklam
loading...
Səsvermə
 

Ən çox hansı mövzuya aid xeber xoşlayırsız


 
 

Рейтинг@Mail.ru

Məlumatlardan istifadə zamanı www.Lunar.az-a istinad edilməsi vacibdir. Sayt bütün brauzerlər ilə tam dəstəklənir.
Copyright © 2016-2017. Bütün hüquqlar qorunur!