Söhbət otağı
Söhbət otağı
Söhbət otağı
loading...
Portağallı peçenyeni BELƏ HAZIRLAYIN
Portağallı peçenyeni BELƏ HAZIRLAYIN
loading...
Çayla içmək üçün bəzən dadlı bir şirniyyata ehtiyac duyuruq. Lunar.az sizə evdə hazırlaya biləcəyiniz ləzzətli portağallı peçenye reseptini təqdim edir.



Lazım olanlar:



125 qr kərə yağı

1 stəkan şəkər tozu

1 yumurta

2 yemək qaşığı qatıq

1 portağalın qabığı

1 stəkan portağal suyu

1 çay qaşığı soda

4 stəkan un


Üzəri üçün: 2 xörək qaşığı şəkər tozu



Hazırlanması:



Otaq temperaturunda əridilmiş yağı və şəkər tozunu qarışdırın. Yumurta, qatıq, rəndələnmiş portağal qabığı, portağal suyu və sodanı əlavə edin və qarışdırmağa davam edin.
Yavaş-yavaş un əlavə edib, yapışqan olmayan bir hala gətirin.

Əldə etdiyiniz xəmirdən orta böyüklükdə toplar düzəldin. Soba qabına yağlı kağız sərin və hazırladığınız portağallı peçenyeləri aralarında boşluqlar buraxaraq düzün. Peçenyelərin üzərinə şəkər tozu səpin. Əvvəlcədən 170 dərəcədə qızdırılmış sobada portağallı peçenyeləri bişirin.



Nuş olsun!


loading...
loading...
(səs: 0)
Şərhlər: 0
Baxılıb: 389
PAYLAŞ
loading...
loading...





  • Foto.Lunar.az
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Qonağ, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
    Reklam
    Xəbər lenti HAMISI

    Musiqi HAMISI

    HAMISI Ən çox oxunanlar

    Reklam
    loading...
    Səsvermə
     

    Ən çox hansı mövzuya aid xeber xoşlayırsız


     
     

    Рейтинг@Mail.ru

    Məlumatlardan istifadə zamanı www.Lunar.az-a istinad edilməsi vacibdir. Sayt bütün brauzerlər ilə tam dəstəklənir.
    Copyright © 2016-2017. Bütün hüquqlar qorunur!