Söhbət otağı
Söhbət otağı
Söhbət otağı
loading...
Ağız dadınız üçün fərqli ləzzət – BALQABAQLI KEKS
Ağız dadınız üçün fərqli ləzzət – BALQABAQLI KEKS
loading...
Mətbəxdə fərqli təamlar yoxlamaq istəyənlər üçün əla reseptimiz var. Adət olunanın əksinə olaraq, bu dəfə siz tərəvəzli bir keks bişirə biləcəksiniz. Lunar.az balqabaqlı keksin hazırlanma qaydasını təqdim edir.

Lazım olanlar:

1 stəkan balqabaq püresi
1 stəkan süd
2 yemək qaşığı bal
1 stəkan şəkər tozu
2 yumurta
3 stəkan un
1 yemək qaşığı qabartma tozu
1 çay qaşığı soda
3 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı darçın
1 çay qaşığı üyüdülmüş mixək
4 yemək qaşığı kərə yağ

Hazırlanması:

Sobanı 200 dərəcədə isidin. 12 ədəd keks qabını yağlayın. Bir qabda balqabaq püresini, südü, balı, şəkər tozunu və yumurtaları qarışdırın. Böyük bir qabda unu, qabartma tozunu, sodanı, duzu və ədviyyatları qarışdırın. Kərə yağını və duru ərzaqları da birləşdirərək çırpın. Xəmiri keks qablarına qaşıq yardımı ilə doldurun. 20-25 dəqiqə sobada bişirin. Sobadan çıxarıb 10 dəqiqə qəliblərində soyudun. İlıq ikən kərə yağı ilə servis edin.

Nuş olsun!


loading...
loading...
(səs: 0)
Şərhlər: 0
Baxılıb: 489
PAYLAŞ
loading...
loading...





  • Foto.Lunar.az
    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Qonağ, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
    Reklam
    Xəbər lenti HAMISI

    Musiqi HAMISI

    HAMISI Ən çox oxunanlar

    Reklam
    loading...
    Səsvermə
     

    Ən çox hansı mövzuya aid xeber xoşlayırsız


     
     

    Рейтинг@Mail.ru

    Məlumatlardan istifadə zamanı www.Lunar.az-a istinad edilməsi vacibdir. Sayt bütün brauzerlər ilə tam dəstəklənir.
    Copyright © 2016-2017. Bütün hüquqlar qorunur!