Söhbət otağı
Söhbət otağı
Söhbət otağı
loading...
Ağız dadınız üçün fərqli ləzzət – BALQABAQLI KEKS
Ağız dadınız üçün fərqli ləzzət – BALQABAQLI KEKS
loading...
Mətbəxdə fərqli təamlar yoxlamaq istəyənlər üçün əla reseptimiz var. Adət olunanın əksinə olaraq, bu dəfə siz tərəvəzli bir keks bişirə biləcəksiniz. Lunar.az balqabaqlı keksin hazırlanma qaydasını təqdim edir.

Lazım olanlar:

1 stəkan balqabaq püresi
1 stəkan süd
2 yemək qaşığı bal
1 stəkan şəkər tozu
2 yumurta
3 stəkan un
1 yemək qaşığı qabartma tozu
1 çay qaşığı soda
3 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı darçın
1 çay qaşığı üyüdülmüş mixək
4 yemək qaşığı kərə yağ

Hazırlanması:

Sobanı 200 dərəcədə isidin. 12 ədəd keks qabını yağlayın. Bir qabda balqabaq püresini, südü, balı, şəkər tozunu və yumurtaları qarışdırın. Böyük bir qabda unu, qabartma tozunu, sodanı, duzu və ədviyyatları qarışdırın. Kərə yağını və duru ərzaqları da birləşdirərək çırpın. Xəmiri keks qablarına qaşıq yardımı ilə doldurun. 20-25 dəqiqə sobada bişirin. Sobadan çıxarıb 10 dəqiqə qəliblərində soyudun. İlıq ikən kərə yağı ilə servis edin.

Nuş olsun!


loading...
loading...
(səs: 0)
Şərhlər: 0
Baxılıb: 267
PAYLAŞ
loading...
loading...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.


Foto.Lunar.az
Информация
Посетители, находящиеся в группе Qonağ, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Reklam
Xəbər lenti HAMISI

Musiqi HAMISI

HAMISI Ən çox oxunanlar

Reklam
loading...
Səsvermə
 

Ən çox hansı mövzuya aid xeber xoşlayırsız


 
 

Рейтинг@Mail.ru

Məlumatlardan istifadə zamanı www.Lunar.az-a istinad edilməsi vacibdir. Sayt bütün brauzerlər ilə tam dəstəklənir.
Copyright © 2016-2017. Bütün hüquqlar qorunur!