Söhbət otağı
Söhbət otağı
Söhbət otağı
loading...
Qırmızı bibər turşusunun HAZIRLANMA QAYDASI
Qırmızı bibər turşusunun HAZIRLANMA QAYDASI
loading...
Turşu hazırlayıb qışa saxlamağın ən gözəl mövsümü yaydır. Lunar.az bibər turşusunun hazırlanma qaydasını təqdim edir.


Tərkibi:

2 kq qırmızı bibər
2 baş sarımsaq
2 dəstə cəfəri
1 su stəkanı sirkə
1 çay stəkanı limon suyu
1 çay stəkanı bitki yağı
Kifayət edəcək qədər duz


Hazırlanması:

Qırmızı bibərləri bol suda yuyaraq qurudun. Sobada bir az saxlayın ki, qabıqlarını rahat soya biləsiniz. Bibərləri uzununa iki bərabər hissəyə bölüb, tumlarını çıxarın. Sonra iri-iri doğrayın.
Sarımsaqların qabıqlarını soyun və xırda-xırda doğrayın. Cəfəriləri də eləcə. Ayrı bir qaba sirkəni, limon suyunu və turşu duzunu qatın. Duz əriyənə qədər qarışdırın.
Duru yağı da əlavə edərək qabın içinə tökün və ağzını bağlayın.

Qeyd: Turşunu qışa qədər saxlayacaqsınızsa, soyuducuya qoyun.

Nuş olsun!


loading...
loading...
(səs: 0)
Şərhlər: 0
Baxılıb: 472





  • Foto.Lunar.az
    Bilgilendirme
    Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
    Reklam
    Xəbər lenti HAMISI

    Musiqi HAMISI

    HAMISI Ən çox oxunanlar

    Reklam
    Səsvermə
     

    Ən çox hansı mövzuya aid xeber xoşlayırsız


     
     

    Рейтинг@Mail.ru

    Məlumatlardan istifadə zamanı www.Lunar.az-a istinad edilməsi vacibdir. Sayt bütün brauzerlər ilə tam dəstəklənir.
    Copyright © 2016-2017. Bütün hüquqlar qorunur!